Vill du prova 2 dagar kostnasfritt väljer du månadsbetalnings planen.

HYPNOBABYS DIGITALA KURS PAKET 


Hypnobabys hypnobirthing-föräldrar kurs är gjord för att ge gravida och deras födelsepartners möjlighet att genom holistisk förberedelse skapa positiva förlossningsupplevelser. Vi vet att alla har den möjligheten och det är vår ambition att inspirera och upplysa er om detta och hur. Vi vet hur värdefullt en födsel kan bli och vilka fördelar det kan ge mamman, barn och partner när de upplever att de får föda på sina villkor.  Denna kurs är för dig och din födsel partner, stödperson eller doula.

Vi går igenom födsel fysiologin, hur din kropp fungerar på muskel och hormonell nivå samt övningar, tekniker som hjälper dig att göra din födsel enklare, snabbare och bekvämare. Ja du läste rätt… bekvämare! 

Vi lovar att när du slutför den här kursen kommer du att känna dig mer informerad, positiv, självsäker och lugn inför din födsel. Det är därför vi kan erbjuda en 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Läs mer här om 14 dagars garanti*

Det finns över 10 timmars video och ljud innehåll, uppdelat i kortare video/ljudfil storlekar som du och din partner kan titta eller lyssna på så ofta ni vill. Det kan låta mycket men varje del är värdefullt och ni kommer vara tacksamma att ni klarat av det efteråt!

Den här kursen är för er oavsett hur, när eller vart ni planerar att föda. Kursen är en komplett och officiell KGHypnobirthing kurs anpassad med information kring svenska förlossningsvården. Den är inte komprimerad, förenklad eller förkortad någonstans.


VAD KOSTAR DET?

Du har nu möjligheten att prova på helt gratis i 2 dagar. Gillar du kursen och vill fortsätta betalar du en månadsavgift på 225 sek. Du kan säga upp betalningen när som helst.


VAD INNEHÅLLER PAKETET? 

  • 10 timmar inspelat kurs material (video alt ljud) som du kan spela när du vill på mobilen eller datorn.
  • Över 3 timmar MP3 ljudfiler för avslappning inför och under födseln att lyssna på mobilen.
  • 1 tim gravid affirmationer som MP3
  • Flera timmar bakgrundsmusik
  • Födsel brev mallar
  • Informativa PDF:er för olika situationer/komplikationer som PDF.
  • Manus för högläsning under graviditeten som PDF filer. 
  • Kurs anteckningar/ informations pack i PDF format. 
  • Exklusiv intervju video med oxytocin forskare Kerstin Uvnäs Moberg.


PENGAR TILLBAKS GARANTI

14 dagars pengarna tillbaka-garanti*

Vi lovar att när du slutför den här kursen kommer du att känna dig mer informerad, positiv, självsäker och lugn inför din födsel. Det är därför vi kan erbjuda en 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du köper kursen och du inte tycker att den är till hjälp, hör bara av dig inom 14 dagar så återbetalar vi dig i sin helhet*. Det är så mycket vi tror på denna kurs. Du har bokstavligen ingenting att förlora.

*För att kvalificera för full återbetalning måste du ha sett mindre än 40 % av innehållet och ha skickat in din begäran inom 14 dagar efter köpet.

Curriculum


  Del 1- Introduktion
Available in days
days after you enroll
  Del 2- Mental förberedelse
Available in days
days after you enroll
  Del 3- Vad händer i kroppen?
Available in days
days after you enroll
  Del 4- Verktygen
Available in days
days after you enroll
  Del 5- Inför födseln
Available in days
days after you enroll
  Del 6- Födseln
Available in days
days after you enroll
  Material: MP3 ljudfiler & musik lista
Available in days
days after you enroll
  Material: Kurs information
Available in days
days after you enroll
  Extra
Available in days
days after you enroll